Stickers

Samolepky nejsou jenom pro děti. My všichni je používáme. V podnikání je to ale ideální produkt, jak propagovat svoji značku, produkt nebo firmu. Jedinou výjimku pro tento názor snad mohou tvořit pouze učitelé, kteří samolepky nachází na učebnicích nebo školních lavicích.

 

Jak by měla taková samolepka vypadat?

 

Neexistují žádná rychlá a přesná pravidla, jak by měla stickerska vypadat. Taková samolepka by měla upoutat pozornost a to jak barevností nebo tvarem. To co by měla obsahovat je pouze na Vás. Můžete například ukázat svoje logo. Další varianta je obrázek v kombinaci s QR kódem nebo webovou adresou. Velikost je pak čistě na Vás. Samolepky jsou dodávány samostatně nebo na listech ve větším množství. Jako jedni z mála také nabízíme možnost tisknout na zlatou samolepku nebo transparentní s potiskem přímou bílou barvou.

 

Zajímavé využití stickersek

 

Samolepky na obaly – Personalizované kořenky nebo vlastní etikety pro domácí výrobky jako například džem nebo víno? V kombinaci s vlastní etiketou tak můžete vytvořit skvělý dárkový produkt pro své zákazníky nebo jako vánoční dárek pro své zaměstnance.

 

Dárky pro zákazníky – Přiložte ke každé zakázce samolepky. Každý má rád dárky zadarmo a každý miluje samolepky. Zákazník je tak může dát svým dětem nebo si je přilepit kamkoliv na kancelářské vybavení, jako je například víko notebooku. Bude Vás tak mít pořád na očích.

Marketingová kampaň – Rozsah kampaně může mít s dobrou samolepkou opravdu velký dosah. Samolepku dnes můžete lepit opravdu skoro všude. Pozor ale, ne všude je to legální 🙂

O autorovi Marek Németh